Your touch solution provider

Your touch solution provider

Your touch solution provider

PCB-ontwerp en productassemblage door Dytos

Met de juiste materialen en technische kennis verzorgt Dytos voor u optical bonding, PCB-ontwerp en productassemblage.

Optical bonding

Optical bonding is het verbinden van een coverlens met een display, door middel van een vullende lijm. De verbinding kan worden gemaakt met een vloeibare lijm of folie. Optical bonding verbetert de leesbaarheid van het display en zorgt voor een betere bescherming tegen condensatie tussen de cover en het display. Optical bonding zorgt ervoor dat de gebruiker minder last heeft van de reflectie van het zonlicht. Optical bonding wordt veelal toegepast bij applicaties die buiten staan en/of in een natte omgeving worden geplaatst.

PCB-ONTWERP

Soms kan het, vanuit kostenoogpunt of ruimtebesparing, in uw applicatie wenselijk zijn om de chipset op het mainboard van de applicatie te plaatsen. De PCB-ontwerpers van Dytos ondersteunen u bij het ontwerp van uw PCB’s. We kunnen ook het gehele ontwerp en de productie voor u verzorgen.

PRODUCTASSEMBLAGE

Wilt u uw product volledig of gedeeltelijk laten assembleren? Dat is mogelijk. We kunnen uw display bevestigen op het touchscreen door middel van dubbelzijdig tape of optical bonding. Het samenvoegen van een display en touchscreen moet in een stofvrije ruimte gebeuren. Dytos heeft een klasse 1000 cleanroom waarin dit mogelijk is.


Tevens kunnen we de bevestiging van frames, behuizingen of componenten verzorgen. Dit alles volledig volgens uw specificaties.